Wat doen we

RenDion is een printmanagementbureau met ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van drukwerk en aanverwante diensten.

Drukwerk

Wij zijn specialist op het gebied van digitaal drukken van boeken en brochures in een lage oplage. Onze machines zorgen voor een eersteklas kwaliteit die vergelijkbaar is met een offsetpers. Een belangrijk voordeel van digitaal drukken is dat het produceren vanaf tientallen boeken mogelijk maakt. Ook heeft u de mogelijkheid ieder exemplaar te voorzien van persoonlijke informatie. Naast boeken en brochures kunt u ook voor uw overige zakelijke drukwerk bij ons terecht, zoals visitekaartjes, flyers, promotieartikelen, verpakkingsmaterialen, buitenreclame en meer. Wij drukken wat u nodig heeft!

Advies

Een perfect eindresultaat begint bij een goed advies. Door onze jarenlange ervaring in de communicatiebranche kunnen wij u altijd voorzien van vakkundig advies. Of het nu gaat om het papiersoort, de bindwijze, de afwerking of de productieplanning, wij zoeken altijd naar de beste drukwerkoplossingen voor uw wensen en tegen het scherpste tarief. En mochten wij een methode niet in huis hebben, dan verzorgen wij het alsnog voor u via één van onze betrouwbare partners. Wij brengen u graag in contact met het juiste marketingbureau, (web)designer of webbouwer voor uw communicatievraagstuk.

Inkoop

Wij weten hoe we efficiënt en tegen scherp tarief uw (complexe) drukwerkproducties kunnen inkopen. Binnen ons netwerk aan leveranciers vinden wij voor u de perfecte match tussen kwaliteit, levertijd en inkooptarief. Wij bieden u een volledige ontzorging door het drukwerkproces continue te coördineren en zorgen hierbij voor voortdurende kwaliteitsbewaking en benchmarking van de prijsafspraken. U bent dus altijd verzekerd van de meest scherpe prijzen. 

Onze specialiteiten

Paperback boeken

Bent u op zoek naar een drukker voor uw paperback (softcover) boeken of brochures? Het drukken van boeken en brochures met een softcover is onze andere specialiteit. Wij drukken paperback brochures (softcover) in allerlei papiersoorten, formaten en afwerkingen.
Lees meer

Hardcover boeken

Het drukken van hardcover boeken en brochures is één van onze specialiteiten. Wij leveren mooie kwalitatieve en stevige hardcover boeken. U heeft de keuze uit allerlei soorten, formaten en afwerkingen. En altijd genaaid gebrocheerd, zoals het hoort!
Lees meer

Softcover boeken en brochures

Bent u op zoek naar een drukker voor uw softcover boeken of brochures? Het drukken van boeken en brochures met een softcover is één van onze core businesses. Wij drukken softcover brochures in allerlei soorten, formaten en afwerkingen.
Lees meer

Garenloos brocheren

Met deze techniek worden de losse bladen van een boek of brochure gebonden en rechtstreeks in de rug van het omslag gelijmd.
Lees meer

Geniet brocheren

Dit is de meest gebruikte manier van inbinden van softcover boeken en brochures. Een geniet gebrocheerd boek of brochure kan intensief gebruikt worden zonder dat de pagina’s loslaten.
Lees meer

Genaaid brocheren

Hardcover boeken verdienen het om genaaid te worden gebrocheerd, wij bieden dit standaard aan in combinatie met digitaal drukken, als een van de weinigen in Nederland.
Lees meer